Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی صفری روز سه شنبه در دیدار با اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه اکنون وسط یک جنگ تمام عیار رسانه ای دشمنان قرار داریم، گفت: امروز دشمن معیشت و اقتصاد مردم را نشانه گرفته است و با بهره‌گیری از ابزار رسانه سعی در براندازی نظام دارد.

وی افزود: امروزه به برکت وجود رسانه های مختلف، افکار عمومی به قدری آگاه و نقطه سنج شده است که میتواند کوچک ترین مسایل را تجزیه و تحلیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در شرایط امروز نوع طرح مطالب و مواجه با موضوعات در رسانه ها بسیار مهم است، ادامه داد: در این فضا ضروری است رسانه ها از مسوولانی که با جان و دل تلاش می‌کنند، حمایت کنند تا آنها بهتر بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.

وی با بیان اینکه منافع ملی و منافع مردم دو خط قرمز ما در صدا وسیما است، اضافه کرد: معتقدم که اخلاق حرفه ای رسانه را نباید زیر پا گذاشت و نباید اجازه دهیم عملکرد جامعه رسانه ای زیر سوال برود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی افزود: وضعیت امروز بسیار خطرناک و تمام طراحی دشمن بر این اصل است تا در شبکه های اجتماعی و رسانه ای افکار عمومی را به بهانه های مختلف تحریک کند.

وی ادامه داد: در تمام بخش های خبری صدا وسیما به دنبال این هستیم که بعد مطالبه گری رسانه مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: رسانه ها در کنار هم و با تعامل و همکاری یکدیگر میتوانند کارهای بزرگی انجام دهند و هر یک از رسانه ها کارکرد خاص و مخاطبان خاص خود را دارد که می توانیم در کنار هم به تقویت محتوا بپردازیم.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی گفت: در زمان کنونی یکی از موضوعاتی که باید رسانه ها به آن بپردازند، تبیین قرارداد همکاری ایران و چین است که رسانه های معاند و ضد انقلاب به گونه ای پرداخت میکنند که افکار عمومی را نسبت به آن بدبین کنند.

وی با اشاره به اینکه ضروری است درد دل مردم از رسانه ها گفته شود، تشریح کرد: اگر ما امروز حرف دل مردم را نگوییم، رسانه های معاند در جهت منفی از آن استفاده خواهند کرد. 

مجموعه تلویزیونی «جلال» روایت گر تاریخ معاصر آذربایجان و مفاخر آن است

مدیرکل صدا وسیمیای مرکز آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به برنامه ساخت قسمت دوم مجموعه تلویزیونی «جلال» در تبریز گفت: برخی افراد مدعی اند که شهرداری برای تهیه این سریال به صدا وسیما هبه می دهد تا به تخلفات شهرداری از سوی این مرکز پرداخت نشود، اما واقعیت این است که ما در طرح مشکلات شهر و مردم با هیچ کس تعارف نداریم.

صفری با بیان اینکه مجموعه تلویزیونی پرمخاطب «جلال»، روایت تصویری تاریخ معاصر آذربایجان از اوایل دهه 1330 شمسی تا اواسط دهه 1365 است، خاطرنشان کرد: قسمت نخست سریال «جلال» از نظر  نمایش در شبکه های مختلف تلویزیونی صدا و سیما و مخاطب پذیری، بهترین اثر مراکز استانی تا به امروز بوده است و با حداقل هزینه و با حضور ۲۰۴ بازگیر دیالوگ گو که ۲۰۰ نفر آن از آذربایجان بود، تهیه شد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکهاجازه نمی دهیم صدا و سیما پله پرشی برای  برخی افراد باشد، گفت: مجموعه تلویزیونی «جلال» برای برجسته سازی تبریز و مفاخر این شهر است که از شبکه سراسری سیما پخش می شود.

وی ادامه داد: قسمت دوم سریال «جلال» به لحاظ حرفه ای و هنری بسیار متفاوت تر از قسمت نخست خواهد بود و در ۲۶ قسمت تهیه می شود.

صفری با بیان اینکه قسمت نخست مجموعه تلویزیونی «جلال» بیش از ۴۵ درصد بیننده ملی داشت، ادامه داد: برای ساخت «جلال ۲» تصویربرداری در سه استان انجام می شود و ۵۰۰ نفر بازیگر در آن حضور خواهند داشت.

وی با تاکید بر اینکه باید برای هنرمندان فضای فعالیت ایجاد کرد، گفت: مجموعه تلویزیونی «جلال» به دلیل طرح قوی و خوب آن توانست 6 میلیارد تومان از مجموع 12 میلیارد تومان اعتبار سازمان صدا و سیما برای ساخت آثار فاخر در مراکز استان ها را جذب کند، در حالی که تنها 2 میلیارد تومان آورده استانی برای ساخت آن هزینه می شود. 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرکز آذربایجان شرقی مجموعه تلویزیونی صدا و سیما رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • انتقاد شدید باشگاه تراکتور از مجریان شبکه تلویزیونی «سهند»
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • خبر‌های رسانه هشتم اردیبهشت
  • پاسخ کوبنده مدیر تراکتور به یک برنامه تلویزیونی
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود