Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@01:01:45 GMT

سیاوش قسمت هفتم؛ باد کردن رگ غیرت

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۶۱۲۱

سیاوش قسمت هفتم؛ باد کردن رگ غیرت

فراروـ قسمت هفتم سریال سیاوش به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیه کنندگی مهدی یاری، جمعه ۲۲ اسفند ماه ۱۳۹۹ وارد شبکه نمایش خانگی شد.

در خلاصه داستان این قسمت آمده است: «جلال که به خواهرش جیران شک کرده است، او را تعقیب می‌کند تا سر از کارش در بیاورد. از طرفی صابر به دنبال کسی است که باعث زندان رفتنش شده و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..» در قسمت هفتم سیاوش سعی می‌کند کمی از حال روز‌های گذشته‌اش فاصله بگیرد و به خودش مسلط شود. به باشگاه بر می‌گردد تا نیرو و انرژی و خشم و انگیزه‌هایش را در تشک کشتی و به کمک شاگردانش جهت بدهد و انگیزه آن‌ها را برای رسیدن به افتخار در زندگی تقویت کند. اما دیدن جلال درحالی جز آن چه که باید دوباره همه چیز را به هم می‌ریزد.

جیران خواهر جلال و خواهر ناتنی سیاوش با رفت و آمد‌های مشکوکش با یک نفر و با کار کردنش در یک کافه در دنیایی بیرون از دنیای جلال، سیاوش، صابر و... و به طور کلی در فضایی خارج از محلی که در آن بزرگ شده است، سیر می‌کند و هدفش هم رفتن از آن محل و فرار از آن دنیاست. اما منطق جلال چیز دیگری است. منطقی که شاید تندتر از سیاوش و آرام‌تر از صابر باشد؛ اما در کل از یک محل تغذیه می‌شود. جلال به امید این که حرف‌های سیاوش راه به جایی ببرد، او را به کافه می‌برد تا با جیران صحبت کند.   اما جیران در مسیرش اراده کرده است و دیگر به منطق و ادبیات جلال، سیاوش یا هیچ‌کس دیگر تن نمی‌دهد و این آغاز جنگ دیگری برای سیاوش می‌شود. سیاوشی که جیران را از خانواده خودش می‌داند و حفاظت از خانواده‌اش بزرگترین دغدغه‌اش است. در سوی دیگر صابر بعد از صحبت با نصرت می‌فهمد که عامل به زندان افتادن او پسرخاله‌اش نیست؛ بلکه کسی بوده است که به او دستور برگشت زدن چکش را داده است؛ بنابراین همه جا به دنبال او می‌گردد. در این میانه کار‌های نصرت را هم رفع و رجوع می‌کند. چک‌های او را نقد می‌کند و به زد و خورد با بدهکاران او می‌پردازد.   سیاوش در قسمت هفتم وارد فازی می‌شود که غیرت، ناموس، خانواده و مفاهیمی این چنینی در آن به چالش کشیده می‌شود که پیش از این دست‌مایه آثار دیگری نیز بوده است. اما به نظر می‌رسد نگاه سیاوش و سریالش از جانب طرفداری این مفاهیم است. این که خواهر ناتنی سیاوش و صابر حق ندارد آن‌طور که می‌خواهد زندگی کند. این که واکنش صابر به این موضوع خون‌ریزی، واکنش جلال کتک کاری و واکنش سیاوش مشت‌های گره کرده، صورت برافروخته و مشت کوبیدن به میز و تهدید و... است.   سریال سیاوش وقتی پای صابر، شخصیت، زندگی و ماجرایش در میان باشد، بسیار جذاب پیش می‌رود و صحنه‌هایی تماشایی را می‌سازد. از طرفی دیگر ماجرا‌های سیاوش ریتم سریال را به‌شدت می‌اندازد و نفس سریال را می‌گیرد.
به هر روی سریال سیاوش بعد از گذشت هفت قسمت کم‌کم سر و شکل خودش را پیدا می‌کند و در قسمت‌های آینده امید به جذاب‌تر شدن آن می‌رود....

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال سیاوش شبکه نمایش خانگی قسمت هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۶۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیمینی که دانشور بود

سیمینِ دانشور و جلال آلِ احمد زوجی بی‌نظیر بودند و به هم می‌برازیدند! سیمین نویسندهٔ جریان‌سازی نبود اما آثارش صاحب‌سبک و منحصربه‌فرد است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، زنده‌یاد سیمین دانشور را می‌توان پرچمدار داستان‌نویسی مدرن زنان معرفی کرد. هرچند نام دانشور در کنار جلال همواره و همیشه به یاد می‌آید، اما او هیچ‌گاه زیر سایه نام زنده‌یاد آل احمد قرار نگرفت. او به زنان ایران جرأت نوشتن داد؛ امری که بیشتر در گذشته در انحصار مردان بود و کم‌کم در دهه‌های گذشته شاهد تغییر بوده است.

هشتم اردیبهشت‌ماه سالروز زنی است که دنیای داستان‌نویسی زنان ایران را وارد مرحله جدیدی کرد؛ مرحله‌ای که پس از او نام‌هایی در یادها مانده و می‌ماند که ادبیات معاصر بخشی بزرگی از هویت خود را مرهون قلم آنهاست؛ از فریبا وفی و زویا پیرزاد گرفته تا شهرنوش پارسی‌‌پور و دیگران. سالروز میلاد او بهانه‌ای شده است تا برخی از اهالی فکر و فرهنگ یادی کنند از خالق «سووشون». احمدرضا بهرام‌پور، پژوهشگر و منتقد ادبی، در بخش‌هایی از یادداشتی که به همین مناسبت نوشته، آورده است:

سیمینِ دانشور و جلالِ آلِ‌احمد نیز زوجی بی‌نظیر بودند و به هم می‌برازیدند! آل‌احمد متفکّر و نویسندهٔ همه‌ فن‌ حریفی بود. او چهرهٔ جریان‌سازی بود و دریچه‌ای که به‌خصوص از منظرِ گفتمانِ فرهنگی به روی داستان‌نویسان گشود با همهٔ اما‌و‌اگرهایش هم‌چنان پیروانی دارد. مؤلفه‌های نثر پرتکاپوی او که مهم‌ترین دستاوردِ نویسندگی‌اش بود، در نویسندگان پس‌ از او تکثیر شده‌است. دانشور زمانی با آل‌احمد آشنا‌ شد که هرکدام‌شان تجربه‌هایی را در عالم نویسندگی از سرگذرانده‌ بودند. او نیز مانندِ جلال، هم در محافلِ روشنفکری (به‌ویژه «کانون نویسندگانِ ایران») فعّال بود و هم آثاری در زمینه‌های داستان‌نویسی، ترجمه و زیباشناسی در کارنامه‌اش دارد.

زنی با عطری از گل‌های نارنج

در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: سیمین نویسندهٔ جریان‌سازی نبود اما آثارش صاحب‌سبک و منحصربه‌فرد است. این دو، به‌رغمِ آن‌که در پاره‌ای مسائل و مباحث چندان هم‌رأی‌ نبودند، اما «کُفوِ» هم بودند و به‌رغم اتفاق‌هایی که ممکن بود به جدایی‌شان بینجامد، عمری در کنارِ هم عاشقانه زیستند.

نامه‌هایی که جلال و سیمین به‌ هم‌ نوشتند در چند جلد منتشر شده و حاکی از این دلدادگی‌ها است. سیمین نه دنباله‌روِ جلال و جار و جنجال‌هایش بود و نه در برابرِ او قرار می‌گرفت؛ او همواره درکنارِ جلال می‌ایستاد، البته با حفظِ حریمِ شخصی‌ و مراقبت از استقلالِ فکری و ادبی‌ِ خویش. و جلال حضورِ مستقیم و غیرِ مستقیم و نمادین در آثارِ او نیز دارد. یوسفِ مبارزِ سووشون و سرِ پرشوری که دارد، غرب‌ستیزی‌های جلال را به‌یادمی‌آورَد. در جزیرهٔ سرگردانی نیز شخصیتِ واقعی و تاریخیِ آلِ‌احمد در بخش‌هایی از داستان حضور دارد.

 

همچنین قرار است به مناسبت سالگرد تولد زنده‌یاد دانشور و سالگرد ازدواج سیمین و جلال مراسمی فردا، 9 اردیبهشت‌ماه ساعت 14:30 در خانه-موزه جلال آل احمد واقع در تجریش، دزاشیب، خیابان شهید رمضانی، کوچه سیمین دانشور، کوچه پسندیده، بن‌بست ارض، پلاک 1 برگزار شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • بازگشت سیاوش به استقلال ملاثانی
  • آغاز پیش‌ فروش بلیت اجرا‌های «امشب به صرف بورش و خون»
  • سیمینی که دانشور بود
  • آغاز پیش‌فروش بلیت اجراهای خرداد «امشب به صرف بورش و خون»
  • مستند جوانمرد؛ روایتی از زندگی شهید غیرت حمیدرضا الداغی
  • مدیرعامل استقلال ملاثانی: با استعفای اکبرپور مخالفت می‌شود/ او خسته است و نیاز به استراحت دارد
  • واکنش به استعفای سیاوش: او استقلالی است
  • سیاوش اکبرپور استعفا داد!
  • واکنش عجیب سیاوش یزدانی به حذف الهلال!
  • خرید مدافع در سپاهان جزیی از تیم‌بستن نیست/ آن‌ها به هیچ توپی نه نمی‌گویند!